Γεύσεις Καλλιθέας

Γεύσεις από την...Καλλιθέα

  Αναζητώντας τον καλύτερο προορισμό για σουβλάκι στην Καλλιθέα, ανακαλύψαμε έναν πραγματικό «γευστικό θησαυρό».

  Στην κεντρική πλατεία της πόλης, το Γεύσεις Καλλιθέας , κάνει έντονη την παρουσία του, όχι μόνο με την -ομολογουμένως- “φίνα” εικόνα του, αλλά και με τις καθαρές κι αξεπέραστες προτάσεις του.

  Πατώντας σταθερά επάνω στις παραδοσιακές συνταγές, οι Γεύσεις Καλλιθέας έχουν καθιερωθεί στην συνείδηση του κοινού, ως η απόδειξη της εγγυημένης ποιότητας και της προσεγμένης παρουσίασης. Μίας παρουσίασης που περιλαμβάνει χορταστικές μερίδες, χωρίς περιττές και κραυγαλέες προσθήκες υλικών!

  Κρέατα φρέσκα, από τους καλύτερους Έλληνες εκτροφείς, με την διαλογή να γίνεται σχολαστικά και με μεγάλη προσοχή. 

  Ο γύρος (Κοτόπουλο, χοιρινός & ντονέρ), τα καλαμάκια, τα σπιτικά λουκάνικα, και τα μπιφτέκια αποτελούν τις πιο αγαπημένες επιλογές, ιδιαίτερα όταν γίνονται «τυλιχτά» με πίτα ειδικής παραγωγής (ώστε να μην σκληραίνει).

  Η μεγαλύτερη, δε, έκπληξη, έρχεται από τις προτάσεις «μαγειρευτών» που αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Γιαννιώτικη Κοτόπιτα (που φτιάχνει η θεία), ασυναγώνιστο Παστίτσιο, Μελιτζάνες στον φούρνο και πολλές ακόμη φτιαγμένες με μεράκι, αγάπη και κυρίως….Αγνές πρώτες ύλες κι ισορροπημένες δόσεις καρυκευμάτων!!

Ανακαλύψτε τις Γεύσεις Καλλιθέας:

Διεύθυνση: 106 Λασκαρίδου, Καλλιθέα 17676

Τηλέφωνο: 2109513215

Web site: www.gefseiskallitheas.gr

Leave a Reply