Κουκουνάρι

Κουκουνάρι: Η κυριαρχία της αυθεντικότητας

 Κάποιοι γευσιγνώστες υποστηρίζουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο ν΄ ανακαλύψεις ένα εστιατόριο, τ΄ οποίο ενώ στηρίζεται σε παραδοσιακές συνταγές, η δημιουργική φαντασία του chef του, να τις έχει εξελίξει με τρόπο που να παραμένουν συγκλονιστικές
Ίσως, πάλι, να μην έχουν επισκεφθεί ακόμη το ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ στον Χολαργό!!
  Υπέροχος χώρος, με διακριτική διακόσμηση, που σ΄ ελκύει κάθε εποχή του χρόνου.
 
 Μελετώντας το menu διαπιστώνεις ότι η διακριτικότητα μεταφέρεται και στον κατάλογο, με μικρό αριθμό επιλογών σε ορεκτικά, σαλάτες και κυρίως πιάτα, γεγονός που υπολογίζεται στα πολλά συν του εστιατορίου.
 
 Σαλάτα με σπανάκι και μανούρι. Μανιτάρια γεμιστά και Τηγανιά με κοτόπουλο. Κοντοσούβλι Χοιρινό ή Κοτόπουλο) σερβιρισμένο στην σούβλα του. Σνίτσελ γεμιστό με τυρί και
 – συγκλονιστικό – Κότσι με απίστευτα τραγανή κρούστα!!
Η χαριστική, δε, βολή έρχεται με τα γλυκά, την παρουσίαση των οποίων αναλαμβάνει ο Τόμις, Η παρασκευή όλων, γίνεται στον χώρο ζαχαροπλαστικής του εστιατορίου, με απλές παραδοσιακές μεθόδους κι αγνότατες πρώτες ύλες. Παγωτό Λουκούμι και τριαντάφυλλο. Μους σοκολάτας με Creme Brulee στην καρδιά της. Cheese cake με καραμέλα και Panacotta να μην την χορταίνεις.
 “Η απλότητα είναι δείγμα σοφίας” μας απαντά, με αφοπλιστικό τρόπο ο Κωστής Λαζαρίδης, στην ερώτηση, ποιο μυστικό για την επιτυχία, κρύβει το ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ.
  

 Όταν η δημιουργία συναντά τις αυθεντικές γεύσεις, τότε το αποτέλεσμα είναι αξεπέραστο!

Επικοινωνήστε μαζί μας :

Διεύθυνση:  Λεωφόρος Μεσογείων 262Χολαργός 

Τηλέφωνο: 210-6540400

 site: http://koukounari-restaurant.gr/

Leave a Reply