Κρεατοφαγείον

Απλή κι ουσιαστική φιλοσοφία.

Στο πλούσιο μενού του, θα βρει κανείς μια μεγάλη ποικιλία από τ’ αγαπημένα μας ελληνικά πιάτα κρεατικών, φτιαγμένα από τα πιο φρέσκα υλικά.

 Αγνές πρώτες ύλες συνδυασμένες με φαντασία, δημιουργούν ένα ιδιαίτερο menu, πλούσιο σε  προτάσεις που σας περιμένουν στ’ αγαπημένα όλων ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΕΙΑ , τα οποία συναντάτε στην Γλυφάδα, το Παγκράτι, την Καλλιθέα και τον Πειραιά.

 Ποικιλίες κρεατικών, χοιρινή πανσέτα, ολόκληρο κοτόπουλο ξεκοκκαλισμένο, ζουμερά μπιφτέκια, γιαουρτλού κεμπάπ, χοιρινά και μοσχαρίσια μπριζολάκια (όλα της ώρας), κυπριακές πίτες και τυλιχτά, τόσο ζουμερά που κρύβουν καλά το  μυστικό τους.

 Φρέσκες τηγανιτές πατάτες (κομμένες στο χέρι) με αυγά μάτια & σουτζούκι, μαστέλο & χαλούμι (ψητά), σπιτικά κιμαδοπιτάκια, Κρητικός ντάκος, Ικαριώτικο και πολλές δροσερές σαλάτες, αποτελούν μόνο κάποιες από τις επιλογές που θα βρείτε για να συνοδεύσετε με ιδανικό τρόπο το γεύμα σας.

 Για να επιτευχθεί, δε, το αρτιότερο αποτέλεσμα στα ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΕΙΑ, η άριστη ποιότητα των προϊόντων θεωρείται -φυσικά- αυτονόητη. Γι αυτό, δεν χρησιμοποιούνται ποτέ προμαγειρεμένα ή κατεψυγμένα κρέατα, έτσι ώστε η γεύση και η φρεσκάδα να παραμένει αμετάβλητη!

 Για το τέλος, μην φύγετε εάν δεν δοκιμάστε το τυλιχτό banoffee και το Σοκολατένιο τυλιχτό σε τορτίγια με μπανάνα και τριμμένο μπισκότο..!

ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΕΙΟΝ : To concept που επαναπροσδιόρισε την ελληνική παραδοσιακή ταβέρνα και βασίστηκε στη διαχρονική προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών στο ποιοτικό, καλά ψημένο κρέας και στις «οικείες» γεύσεις, μέσα από μια ατμόσφαιρα άλλης εποχής…είναι εδώ!!

Επικοινωνήστε μαζί μας :

Κρεατοφαγείον – Γλυφάδας

Διεύθυνση:  Ζησιμοπούλου 12  Τηλέφωνο : 210-89.53.500

fb : Κρεατοφαγείον Γλυφάδας site: www.kreatofageion.gr

Κρεατοφαγείον – Καλλιθέας

Διεύθυνση:  Σαπφούς 99  Τηλέφωνο : 210-95.90.608

fb : Κρεατοφαγείον Καλλιθέας  site: www.kreatofageion.gr

Κρεατοφαγείον – Πειραιά

Διεύθυνση:  Ακτή Κουμουνδούρου 62    Τηλέφωνο : 210-42.20.138

fb : Κρεατοφαγείον Πειραιά   site: www.kreatofageion.gr

Κρεατοφαγείον – Παγκρατίου

Διεύθυνση:  Αμύντα 6      Τηλέφωνο : 210-72.38.405

fb : Κρεατοφαγείον Παγκράτι   site: www.kreatofageion.gr

Leave a Reply