Οπτικά & Ακουστικά βαρηκοϊας Σ. Κάκια- Ν. Τσιορβάς

Το 2003, δημιουργήσαμε έναν ιδιαίτερο και προσεγμένο  χώρο , στο Πόρτο Ράφτη, με σεβασμό στις δύο βασικές μας αισθήσεις. Την Όραση και την Ακοή.

 Θέτοντας ως βασική μας  προτεραιότητα μας , τον άνθρωπο και τις αυξανόμενες ανάγκες του , φροντίζουμε με διαρκή εκπαίδευση να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ενημερωνόμαστε για νέες έρευνες και καινούρια προϊόντα. Επενδύουμε σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε όχι μόνο να καλύπτουμε κάθε ανάγκη αλλά και να εξασφαλίζουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 Με σεβασμό στις διαπροσωπικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί με τους πελάτες μας, και προσήλωση στον πρωταρχικό μας στόχο,  εξασφαλίζουμε τις ιδανικότερες , αποτελεσματικότερες και με διάρκεια λύσεις σε κάθε πρόβλημα όρασης και ακοής που παρουσιάζεται.

 Η εξειδικευμένη ομάδα του καταστήματος , έχοντας ως σύμβουλο, της , την πολυετή εμπειρία του, αναζητά και προτείνει  σύγχρονες , μοντέρνες και σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας γυαλιά οράσεως & ηλίου. Φακούς επαφής & βοηθήματα χαμηλής όρασης. Ακουστικά βαρηκοΐας & τ΄ απαραίτητα αξεσουάρ τους.

 Σημείο, δε, αναφοράς του καταστήματος, αποτελεί η επιλογή πολυεστιακών γυαλιών και φακών καθώς κι εκείνη που αφορά σε παιδιά μικρής και νεαρής ηλικίας.

 Στο κατάστημα μας, για την περαιτέρω εξυπηρέτηση των πελατών μας, έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξυπηρέτησης, που περιλαμβάνει ακόμη και την άμεση εκτέλεση συνταγών, με αυθημερόν  παραδόσεις από το ιδιόκτητο εργαστήριο μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας :

Διεύθυνση: 38ο χλμ Λ. Πόρτο Ράφτη 

Τηλέφωνο: 22990-63059

 

Leave a Reply