Πεζόγυρος

Οβελιστήριο με...άποψη!!

  Όσο μικρό κι αν σας φανεί με την πρώτη ματιά, τόσο μεγάλη ιστορία έχει τ’ οβελιστήριο ΠΕΖΟΓΥΡΟΣ στα Καμίνια του Πειραιά.

   15 ολόκληρα χρόνια ο ΠΕΖΟΓΥΡΟΣ διαλέγει τα πιο εκλεκτά κρέατα (100% από ελληνικές φάρμες εκτροφής), την πιο φρέσκια μαναβική (οι παραγγελίες του, παραλαμβάνονται καθημερινά) και τις πιο αγνές πρώτες ύλες του τόπου μας.
  Κάθε πρόταση του ΠΕΖΟΓΥΡΟΥ κρύβει και μία διαφορετική ιστορία, την οποία σας διηγούνται με πάθος και χιούμορ ο Τάσος και η Μόνικα (ιδιοκτήτες).

“Στον ΠΕΖΟΓΥΡΟ επιλέξαμε συνειδητά ν’ ακολουθήσουμε τα βήματα που ορίζει η “διατροφική παράδοση” μας.

  Γι’  αυτό δημιουργήσαμε πιάτα, βασισμένα στις συνταγές που μεγαλώσαμε και στις οποίες προσθέσαμε την προσωπική μας, μικρή “πινελιά”.

  Αποφασίσαμε να προσφέρουμε το φαγητό που πρώτοι εμείς θα επιλέγαμε για το οικογενειακό μας τραπέζι.   Άριστης ποιότητας και αδιαμφισβήτητης φρεσκάδας.”

  Χειροποίητα καλαμάκια (σε μεγάλες διαστάσεις), ζουμεροί γύροι μέσα σε μαλακές πιτούλες (ή και σε μερίδα), σαγανάκι με πραγματική φέτα, μπιφτέκια από άπαχο κρέας (το γεμιστό με τυρί είναι επικό!), σαλάτες με σπιτικό dressing (η χωριάτικη και ο κρητικός ντάκος είναι εκτός συναγωνισμού), πατάτες τηγανιτές με sauce & bacon, κοτομπουκιές (από…σπίτι) και ακόμα περισσότερες γευστικές προκλήσεις φιλοδοξούν ν’  αλλάξουν όλα όσα γνωρίζατε έως και σήμερα για το…Παραδοσιακό (κατά τ’  άλλα) οβελιστήριο! 

Ανακαλύψτε τον ΠΕΖΟΓΥΡΟ:

Διεύθυνση: Δωδεκανήσου 39, 18540 Πειραιάς 

Τηλέφωνο: 2104828700

Web site: www.pezogyros.gr

Leave a Reply