Πίτα Καλαμάκι

Αναζητώντας τις αγνές γεύσεις και τις αυθεντικές συνταγές, δεν γίνεται να μην επισκεφθείτε το ΠΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ στο Αιγάλεω, τ΄ οποίο είναι η πρώτη, όμορφη, εικόνα που θ΄ αντικρίσετε. ανεβαίνοντας τις σκάλες του metro.

  Η διατήρηση όλων των στοιχείων του παλιού αρχοντικού, της περιοχής, κερδίζει το βλέμμα σας, πριν ακόμη μπείτε στο εσωτερικού του.
Ξύλινα παντζούρια, μεταλλικές ταμπέλες και λεπτομέρειες λειτουργούν ως άλλη χρονομηχανή, που σας προσκαλεί σ΄ ένα ταξίδι στην παλιά κι αξέχαστη Αθήνα.
  Ο λιτός και φίνος διάκοσμος δημιουργεί ένα πραγματικά, οικείο περιβάλλον για τον φιλοξενούμενο.
 Αυστηρά επιλεγμένα ελληνικά κρέατα, προερχόμενα μόνο από πιστοποιημένες κι ελεγμένες φάρμες, αμέσως μετά την παραλαβή τους, μεταφέρονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο (το παρασκευαστήριο της επιχείρησης) στον οποίο μετατρέπονται σ’ αξέχαστα εδέσματα.
 Ότι κι αν επιλέξετε από τον κατάλογο, είναι φτιαγμένο στο ΠΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ , μ’ ιδιαίτερη φροντίδα, καθαριότητα και μεράκι.
 
Χοιρινά καλαμάκια. Γύρος και kebab, απαλλαγμένα από τα πολλά μπαχαρικά, έτσι ώστε η γεύση να παραμένει αναλλοίωτη. Σαλάτες με φρέσκια μαναβική & σπιτικά dressings – αποτέλεσμα πολλών κι επίμονων δοκιμών. “Αλοιφές” (τζατζίκι, τυροκαυτερή κ.ά) με συνταγές της γιαγιάς που της φιλούσε σαν άλλο πολύτιμο θησαυρό . Παϊδάκια, μπριζολάκια, πλούσιες ποικιλίες (που έχουν κυριολεκτικά “τα πάντα”) για μεγάλες οικογένειες ή παρέες και πατάτες τηγανιτές που σε φυλακίζουν.
  Αν, πάλι, θεωρείτε ότι τα παραπάνω αρκούν για να το επισκεφθείτε, τότε προσθέστε (ως άλλο “κερασάκι”) το προσωπικό του ΠΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ
Η ευγένεια, το ήθος κι ο σεβασμός στις επιθυμίες του πελάτη θα σας προσφέρουν άψογη φιλοξενία κάνοντας σας να νιώσετε ως οι πιο σημαντικοί επισκέπτες !!
  
Ποια είναι η βασική αρχή, πάνω στην οποία στηρίζεται η λειτουργία του ΠΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ;
 
Η ενασχόληση μου με την εστίαση, ξεκίνησε, το 2013 από μία απόφαση της μοίρας, θα έλεγα. Μη γνωρίζοντας ιδιαίτερα το επιχειρηματικό κομμάτι του χώρου, έπρεπε να σκεφθώ, την αρχή πάνω στην οποία θα θεμελιωνόταν το εγχείρημα μου.
Όσο δύσκολη κι αν ακούγεται, τελικά ήταν και η πιο απλή. Μέσα από το ΠΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ επέλεξα να προτείνω γεύσεις που θα προσέφερα και στα ίδια μου τα παιδιά. 
Προχώρησα σε μία πολύ αυστηρή επιλογή προμηθευτών & συνεργατών, έτσι ώστε το φαγητό μας να είναι πάντα καθαρό, αγνό κι άριστης ποιότητας.
 
Πόσο σημαντική είναι η σταθερότητα στο ΠΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ;
 
Η σταθερότητα είναι η αρχή όλων.
Με την σταθερότητα εξασφαλίζεται η αρμονική λειτουργία όχι μόνο του ΠΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ αλλά και κάθε επιχείρησης. Δεν θα είμαι υπερβολικός εάν σας πω ότι από την μέρα που ανοίξαμε έως και σήμερα το 90% του προσωπικού παραμένει το ίδιο, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των προμηθευτών μας, αγγίζει το 100%.
Στο ΠΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ εργαζόμαστε όλοι ως μία ομάδα δυνατή κι ενωμένη, προσφέροντας πάντα άριστης ποιότητας φαγητό και προσιτό σε τιμές, σε κάθε επισκέπτη του.
(Μιχάλης Δεληνικόλας)

Επικοινωνήστε μαζί μας :

Διεύθυνση: Παπαναστασίου 6 Αιγάλεω 

Τηλέφωνο: 210-59.11.151

Leave a Reply